Opgradering af Navneskifte

Har du allerede haft en numerologisk navneskifte session hos en anden numerolog og føler du ikke at du oplever en forbedring eller noget af det du er blevet lovet?

Så har du højst sandsynligt ikke et balanceret numeroskop, selvom den tidligere numerolog mener at det er balanceret.

Der er mange der har det sådan. Du er ikke den eneste. 

Årsagen er at ikke alle numerologer, har fået alle aspekter med i deres undervisning og derfor tror at de giver dig et balanceret numeroskop.

Hvis du er i tvivl er du altid velkommen til, inden du booker en session, at sende mig en mail med dit fulde navn og din fødselsdato (dd.mm.åååå) og så tjekker jeg for dig og ser om dit numeroskop er balanceret.

Da jeg ønsker det bedste for dig og da numerologien er et rigtig stærkt redskab, går jeg ikke på kompromis med kvaliteten. Du får kun det bedste setup. Dermed kan jeg ikke på forhånd love dig, at der er nogle af dine nuværende navne du kan beholde.

Jeg vil IKKE give dig noget som ser nogenlunde ud! Jeg vil ikke have at du skal nøjes. Du får kun de bedste og højest vibrerende energier af mig.

Ved en numerologisk Navneskifte Session hos mig får du:

• En tolkning af dit kommende numeroskop og hvordan livet kommer til at være med dette

• Hjælp til at finde de helt rette navne med de rette vibrationer (Den overordnede vibration og vibrationerne i vokaler og konsonanter)

• Navnelister hvorfra du med hjælp fra mig vælger dine nye navne

• En guide til det praktiske ved navneændringen

• En guide og rådgivning til transformation efter navneændringen

Efter sessionen:

 

Hos mig bliver du ført helt til dørs med din navneændring. Dvs. du får min hjælp til valg af navne efter vores session. Det er min måde at kvalitetsikre på.

Numerologien er et powerfuldt redskab, så det er meget vigtigt at du kun ændre navn én gang.

 

Du skal forvente at dit liv falder fra hinanden i transformationsperioden og  derefter bliver  opgraderet i aller højeste grad. Det får du garanti på.

 

 

BEMÆRK: Hvis du er gravid, kan du ikke ændre navn. Du skal vente til efter du har født.

 

Sessionen foregår på Nimb i København eller over Skype.

 

 

Garantibetingelser:

Jeg giver dig garanti for, at dit liv bliver, som jeg dikterer til din Navneskifte Session. Hvis dit liv ikke bliver som jeg dikterer til din session, får du pengene tilbage. For nærmere info om garantibetingelser henvises til handelsbetingelserne.

Prisen er 4.490 kr

​©2020 by  Marinella Dionne all rights reserved.​