Navngivning efter Fødsel

Numerologi er en videnskab som stammer fra tidligere end vor tids regning.  Den kaldæiske numerologi siges at være skabt til, at løfte menneskeheden til guddommelig status.

 

Alt er energi!

Du har nok hørt før, at alt i universet er energi/vibration. Lyd, lys, vand, luft osv.

Hvert enkelt lille atom indeholder positivt ladede protoner, negativt ladede elektroner og neutrale neutroner. Disse subatomar elementarpartikler holdes sammen af energi.

 

På samme måde er bogstaver (lyd) en energi. Hvert bogstav har en værdi/vibration og lægger man værdierne for alle bogstaver sammen, får man en vibration, som fortæller noget om ordet eller navnet.

 

Når man kigger på navne så tager man udgangspunkt i personens fødselsdato eller virksomhedens startdato, hvorefter man finder navne der støtter op om den essens man som sjæl har valgt at have fokus på i dette liv.

 

Med navne som støtter op om den du er, kan du gå udenom større tab, lidelser og knokleri.

 

 

Sessionen er for dig der er klar til at at give dit barn den ultimative bedste start på livet!

 

 

Ved en numerologisk Navneskifte Session hos mig får du:

 

• En tolkning af barnets essens ud fra fødselsdatoen

• En tolkning numeroskopet og hvordan livet kommer til at være med dette

• Hjælp til at finde de helt rette navne med de rette vibrationer (Den overordnede vibration og vibrationerne i vokaler og konsonanter)

• Navnelister hvorfra du med hjælp fra mig vælger barnets navne

 

 

 

Kvalitet frem for alt!

 

Da jeg ønsker det bedste for barnet og da numerologien er et rigtig stærkt redskab, går jeg ikke på kompromis med kvaliteten. Du får kun det bedste setup. Dermed kan jeg ikke på forhånd love dig, at der er nogle familienavne eller forudvalgte navne der kan vælges.

Jeg vil IKKE give barnet noget som ser nogenlunde ud! Jeg vil ikke have at barnet skal nøjes. Den nye sjæl får kun de bedste og højest vibrerende energier af mig.

 

 

Efter sessionen:

 

Hos mig bliver I ført helt til dørs med navngivningen. Dvs. I får min hjælp til valg af navne efter vores session. Det er min måde at kvalitetsikre på.

Numerologien er et powerfuldt redskab, så det er meget vigtigt at I vælger det rette navn fra starten.

 

Sessionen foregår på Nimb i København eller over Skype.

Er der særligt behov for at afholde sessionen hjemme hos jer selv pga forandringerne, kan dette naturligvis aftales nærmere.

 

 

 

Varighed af session: 1-2 timer.

Prisen er 7.190 kr

 

Passer det bedre for dig at betale i rater, kan der laves en aftale om det.

 

 

 

 

​©2020 by  Marinella Dionne all rights reserved.​